Skip to main content
Sociaal ondernemers zijn voorlopers van innovatie. Ze creëren sociale en economische meerwaarde die zich laat voelen op lokaal en Europees niveau. 21 november is internationale Social Enterprise Day, en dat willen we vieren samen met jou! Spark Social Enterprise Day wordt een dag vol inspiratie, netwerken en bijleren over programma's en tools om sociale ondernemingen te ondersteunen en te versterken.

Ontdek het werk en de impact van sociaal ondernemers uit heel Europa. Leer bij over programma's, activiteiten en instrumenten voor sociaal ondernemerschap ontwikkeld door het Europese innovatieproject Spark Social Enterprise. Laat jouw mening horen over hoe we deze beweging kunnen laten groeien.

Voor wie? 

  • Sociaal ondernemers en innovatoren, zowel starters als groeiers
  • Europese en lokale beleidsmakers en bestuurders
  • Netwerkorganisaties, stichtingen en andere organisaties met een ondersteunend aanbod voor sociaal ondernemers

Op het programma: 

  • Ga aan de slag in praktische workshops en ontdek kennis en tools die jouw sociaal onderneming versterken 
  • Nieuwe inzichten over impactvolle en duurzame innovatie
  • Praat mee over de voorwaarden voor de ondersteuning voor sociaal ondernemers
  • Netwerken met ondernemers en beleidsmakers

Details

Begin: 21 november 2019
09:00
Einde: 21 november 2019
16:00
Spark Social Enterprise Project & Social Innovation Factory

Les Ateliers des Tanneurs

Huidevettersstraat - Rue des Tanneurs 60A
1000 Brussel
België

Partners

Sociale InnovatieFabriek

University of Brighton

West Sussex County Council

Stichting Stadsgarage

Interreg 2 Seas

Over

Spark Social Enterprise Day wordt georganiseerd door de Sociale InnovatieFabriek en Spark Social Enterprise. Het Spark Project ondersteunt sociaal ondernemers om  impactvolle innovatie te ontwikkelen en duurzaam te groeien. Het project is een internationale samenwerking tussen partners in het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland in het kader van het Interreg 2 Zeeën programma 2014-2020 met ondersteuning van het European Regional Development Fund. Door samen te werken met stakeholders bundelen we de krachten om ideeën om te zetten in acties met een groter bereik en meer impact. Tijdens Spark Social Enterprise Day presenteren we de resultaten van dit vierjarige project. We willen ook jouw mening horen over hoe we de groeiende beweging van sociaal ondernemers verder kunnen steunen en versterken.